• Balance between horse and rider
    Equines Health
À propos de moi

PASSION DEPUIS MA NAISSANCE

Sinds klein heb ik het paardenvirus te pakken gekregen en ik wist toen al dat ik hard zou moeten werken om hiervan ooit mijn job van te kunnen maken. Het is sinds enkele jaren een zoektocht geweest naar mijn eigen weg en een eigen stem door verschillende methodes, opleidingen, trainers hier in België en in de US te volgen om zo mijn dromen waar te maken. Van de moderne rijkunst naar de klassieke, academische rijkunst en de westernaanpak, grondwerk, moeilijke en gevaarlijke paarden, mentale en fysieke revalidatie.

Ik kwam tot een bepaald punt waar ik me de vraag stelde waarom deze paarden gevaarlijk zijn, is het door slechte communicatie, training of had het paard fysiek ergens pijn. Deze gedachte heeft mij gebracht bij een opleiding over een oosterse geneeswijze, acupressuur voor paarden. Het heeft mijn inzicht en kennis over paarden en mezelf vergroot en mij op weg geleid naar mijn eigen visie en trainingsmethode.

Mijn doel is om paard en ruiter in de juiste richting te brengen dankzij een aangepaste training, acupressuur en kruidengeneeskunde.

Que puis-je faire pour vous

Horsemanship & Dressage

“ You don’t work on your horse, you work on yourself “ Ray Hunt

Ik bied je een training aan op maat gebaseerd op de paardenpsychologie en de behoeftes van paard en ruiter, ik wil je graag helpen om je doelen en dromen met je paard waar te maken op een zachte manier.

Training in dressuur of grondwerk
ik ben zelf jarenlang op zoek geweest naar een trainer die op een zachte maar correcte manier dressuurmatig mijn paard en mij kon doen evolueren, zonder veel succes. Mijn zoektocht doorheen de jaren heeft mij de mogelijkheid gegeven om mijn trainingsmethode te kunnen ontwikkelen, zowel op de grond als in het zadel en samen met ruiter en paard op zoek te gaan naar de beste oplossing.

Hierbij kan ik je helpen :
Blijft jou paard liever stilstaan dan in beweging
Tekort aan motivatie of creativiteit zowel op de grond als in het zadel
Geen ontspanning
Angstig
Een band ontwikkelen in vrijheid
Dressuurmatig rijden
Longeren

Acupressuur en kruiden
Dit is een Oosterse geneeswijze die het evenwicht in het lichaam terugbrengt door op spieren, botten, organen, zenuwstelsel te behandelen. We werken door met onze vingers en handen druk uit te oefenen op drukpunten en energiebanen.
Kruidenleer is de studie en het gebruik van geneeskrachtige planten om lichamelijke en emotionele klachten te behandelen. Dit was al bekend jaren geleden onder de boeren die hun dieren op natuurlijke wijze verzorgden. Elk kruid heeft zijn fascinerende werking en heeft meer tijd nodig om in ‘actie’ te komen dan medicatie, maar werken permanent en effectiever.

Hierbij kan ik je helpen :
Laag afweersysteem
Niet op gewicht komen
Geen spieren
Maagproblemen
Onregelmatigheid
Hormonen
Singelnijd
Stijfheid

Make the good thing easy and the wrong thing difficult

Prix

Pour les ateliers (théorie, leçon, démo) plus d'infos par mail

Leçon privée

36 par heure
Transport exclu

Massage

65 par 1,5 heure
Transport exclu

Personnalisé

/ Formations et traitements sur mesure. Établissez d'un horaire. Suivi. Prix sur demande

Happy Clients


Contact
Contactez-moi

Voulez-vous plus d'informations? Ou voulez-vous enregistrer un certain nombre de leçons? N'hésitez pas à me contacter via les informations ci-dessous ou via le formulaire de contact.