22 april 2017

Lauren Barwick

5 weken met Lauren Barwick

In maart 2017 maakte ik mijn droom waar door 5 weken bij Lauren te trainen.
Lauren is een paralympische dressuur/reining/horsemanship ruitster. Door een ongeluk raakte ze verlamd vanaf haar navel tot haar voeten. Dit heeft haar niet tegengehouden om olympisch zilver en goud te behalen in de discipline dressuur. Voor mij is ze een toonvoorbeeld van doorzettingsvermogen en heb ik eindelijk de persoon gevonden die ik wil blijven volgen en van wil blijven leren.
Deze ervaring was voor mij het beste wat ik heb meegemaakt. Ik ben hier zelfstandiger, volwassener en met meer zelfvertrouwen uitgekomen.
Door de 5 intensieve weken, heb ik op korte tijd enorm veel bijgeleerd. Doorheen de stage heb ik met verschillende paarden gewerkt, waarvan het ene al moeilijker dan het andere, maar dat gaf me de kans om mijn positie enorm te verbeteren.
Een ander aspect waarvoor ik Lauren dankbaar ben is dat ze zich openstelde om me alles rondom horsemanship en dressuur uit de doeken te doen. Zo mocht ik alle lessen, workshops en clinics bijwonen.
Ook op persoonlijk vlak ben ik sterker uit deze ervaring gekomen. Nieuwe vrienden. Taalbad Engels. Angsten trotseren. Fantastische ervaring. Ik kijk al uit naar een volgende samenwerking met Lauren.

Bedankt Lauren!